120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sunteți fan MMA? Atunci nu trebuie să vă lipsească din garderobă boxerii și boxerii clasici din ediția limitată KTV, creați de brandul cehesc Styx împreună cu însuși Karlos Terminator Vémola. Boxerii clasici sunt confecționați din bumbac 100%, în timp ce boxerii sunt perfecți pentru sport, deoarece sunt confecționați dintr-o combinație de bumba...

Sunteți fan MMA? Atunci nu trebuie să vă lipsească din garderobă boxerii și boxerii clasici din ediția limitată KTV, creați de brandul cehesc Styx împreună cu însuși Karlos Terminator Vémola. Boxerii clasici sunt confecționați din bumbac 100%, în timp ce boxerii sunt perfecți pentru sport, deoarece sunt confecționați dintr-o combinație de bumbac, modal antibacterian și lycra. Ambele piese de lenjerie intimă au elasticul decorat cu logo-ul mărcilor Styx și KTV. Boxerii clasici și boxerii KTV îi ambalăm în cutii cadou VIP, așa cum merită și cum se cuvine să fie tratate asemenea articole.

Karlos Vémola poartă lenjerie intimă marca Styx.

O lenjerie intimă bine aleasă vă oferă o senzație de confort, vă crește încrederea în sine și, în plus, vă câștigă puncte în fața partenerului. De aceea este important să alegeți lenjerii care să corespundă mărimii dvs., fabricate din materiale calitative, care sunt plăcute la atingere și nu irită pielea. O alegere potrivită sunt articolele de lenjerie intimă bărbați marca Styx, care sunt confecționate în Cehia, în mare parte din bumbac . De aceea nu este de mirare că până și Karlos Vémola a ales pentru KTV-ul său tocmai acești boxeri și boxeri clasici, ai binecunoscutului brand cehesc.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–15 din 15 articole
1–15 din 15 articole