120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sunteți fan MMA? Atunci nu trebuie să vă lipsească din garderobă boxerii și boxerii clasici din ediția limitată KTV, creați de brandul cehesc Styx împreună cu însuși Karlos Terminator Vémola. Boxerii clasici sunt confecționați din bumbac 100%, în timp ce boxerii sunt perfecți pentru sport, deoarece sunt confecționați dintr-o combinație de bumba...

Sunteți fan MMA? Atunci nu trebuie să vă lipsească din garderobă boxerii și boxerii clasici din ediția limitată KTV, creați de brandul cehesc Styx împreună cu însuși Karlos Terminator Vémola. Boxerii clasici sunt confecționați din bumbac 100%, în timp ce boxerii sunt perfecți pentru sport, deoarece sunt confecționați dintr-o combinație de bumbac, modal antibacterian și lycra. Ambele piese de lenjerie intimă au elasticul decorat cu logo-ul mărcilor Styx și KTV. Boxerii clasici și boxerii KTV îi ambalăm în cutii cadou VIP, așa cum merită și cum se cuvine să fie tratate asemenea articole.

Karlos Vémola poartă lenjerie intimă marca Styx.

O lenjerie intimă bine aleasă vă oferă o senzație de confort, vă crește încrederea în sine și, în plus, vă câștigă puncte în fața partenerului. De aceea este important să alegeți lenjerii care să corespundă mărimii dvs., fabricate din materiale calitative, care sunt plăcute la atingere și nu irită pielea. O alegere potrivită sunt articolele de lenjerie intimă bărbați marca Styx, care sunt confecționate în Cehia, în mare parte din bumbac . De aceea nu este de mirare că până și Karlos Vémola a ales pentru KTV-ul său tocmai acești boxeri și boxeri clasici, ai binecunoscutului brand cehesc.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–4 din 4 articole
1–4 din 4 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.