120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Unii oameni își poartă inima în palmă, alții o poartă pe boxeri. Dacă faceți parte din a doua categorie, atunci avem pentru dvs. o veste bună. La noi găsițișorturi vesele cu inimioare atât în variantă pentru femei cât și pentru bărbați, precum și șorturi pentru cupluri. Depinde doar de dvs. dacă optați pentru boxeri cu inimioare cu elastic sp...

Unii oameni își poartă inima în palmă, alții o poartă pe boxeri. Dacă faceți parte din a doua categorie, atunci avem pentru dvs. o veste bună. La noi găsițișorturi vesele cu inimioare atât în variantă pentru femei cât și pentru bărbați, precum și șorturi pentru cupluri. Depinde doar de dvs. dacă optați pentru boxeri cu inimioare cu elastic sport sau cu elastic clasic. Indiferent cum alegeți, puteți opta pentru diferite culori - pentru că cine spune că inimioarele trebuie să fie doar roșii?

Îndrăgostiți-vă de o lenjerie intimă calitativă!

Vă veți îndrăgosti de articolele de lenjerie intimă de înaltă calitate, încă de la prima vedere, sau mai bine zis, de la prima atingere. Este confecționată cu precizie și realizată din materiale de calitate superioară, fiind foarte confortabilă. Așadar nu este de mirare că o lenjerie intimă atent aleasă este un cadou perfect de ziua de naștere, ziua onomastică sau de Crăciun. Și nu trebuie să omitem nici Sf. Valentin, Ziua îndrăgostiților din întreaga lume. Nu uitați nici dvs. de această zi și dăruiți partenerului / ei dvs. lenjerie intimă cu model de ziua îndrăgostiților, boxeri lungi bărbați, cu inimioare sau lenjerie sexy de damă.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–15 din 15 articole
1–15 din 15 articole