120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Atunci când este vorba de chiloți pentru copii, confortul este esențial. Pentru că cei mici se află mereu în mișcare, chiloții trebuie să li se potrivească ca și o a doua piele. Ce caracteristici de bază ar trebui să îndeplinească lenjeriile intime pentru copii? În primul rând trebuie să permită pielii să respire și să elimine eficient transpir...

Atunci când este vorba de chiloți pentru copii, confortul este esențial. Pentru că cei mici se află mereu în mișcare, chiloții trebuie să li se potrivească ca și o a doua piele. Ce caracteristici de bază ar trebui să îndeplinească lenjeriile intime pentru copii? În primul rând trebuie să permită pielii să respire și să elimine eficient transpirația. De exemplu, în timpul jocului „de-a v-ați ascunselea“, copii pot transpira destul de mult. În plus, articolele de lenjerie intimă nu trebuie să le restricționeze libertatea de mișcare. Bineînțeles, pentru copii cel mai important este să le placă lenjeriile intime, așa că alegeți modele colorate, cu personaje de poveste de exemplu sau animale drăgălașe.

După ce trebuie să vă uitați atunci când alegeți chiloți pentru fete?

Chiloții fete trebuie să aibă mărimea corectă. Chiloții nu trebuie să alunece prea mult în timpul mișcării și nici să fie prea largi. Verificați elasticul din talie și cel din jurul coapselor. Acestea nu ar trebui să provoace eczeme. În cazul în care veți alege chiloți pentru fete mult prea strânși, pe piele pot apărea eczeme sau chiar și reacții alergice. Chiloții calitativi pentru fete ar trebui să fie confecționați din materiale naturale. Printre cele mai preferate se numără bumbacul, bio bumbacul și bambusul. Elastanul adaugă suplețe țesăturii din bumbac, așa că nu ezitați să alegeți chiloței confortabili pentru copii confecționați dintr-un amestec de bumbac/elastan. Puteți achiziționa chiloți fete atât la set cât și individual. Cu siguranță vă veți bucura copilul cu chiloți de fete cu motive vesele. Fetițele mai mici vor îndrăgi chiloții cu motive pentru copii. Dacă aveți acasă o domnișoară căreia îi place să își asorteze hainele, îi puteți cumpăra, împreună cu alte articole de îmbrăcăminte, și șosete copii sau sutiene în culori sau cu model similar.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–27 din 27 articole
1–27 din 27 articole