120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Confortul este cel mai important aspect atunci când alegeți lenjeria intimă pentru copii. Axați-vă așadar pe alegerea mărimii și croielii corecte, dar și pe calitatea materialului. Lenjeria intimă pentru băieți trebuie să se potrivească perfect. Nu uitați că băieții nu stau deloc nemișcați, așa că lenjeria de corp pentru copii trebuie mai ales...

Confortul este cel mai important aspect atunci când alegeți lenjeria intimă pentru copii. Axați-vă așadar pe alegerea mărimii și croielii corecte, dar și pe calitatea materialului. Lenjeria intimă pentru băieți trebuie să se potrivească perfect. Nu uitați că băieții nu stau deloc nemișcați, așa că lenjeria de corp pentru copii trebuie mai ales să permite pielii să respire. Este important ca aceasta să elimine rapid transpirația. Lenjeria de corp pentru băieți este clasificată în chiloți, boxeri lungi și boxeri. Dacă băiețelul dvs. a depășit vârsta scutecelor iar dvs. alegeți prima sa lenjerie intimă, vă sfătuim să începeți cu chiloții.

Ce merită să știți despre chiloții pentru copii?

Alegerea articolelor de lenjerie intimă pentru copii este mult mai complicată decât cea a altor articole de îmbrăcăminte. Lenjeria intimă atinge direct pielea, așa că cel mai bine este să optați pentru un material care nu o irită. În ceea ce privește croiala, nu uitați că lenjeria nu trebuie să strângă deloc pielea. Elasticul chiloților pentru băieți nu trebuie să formeze bătături nici în jurul taliei și nici al coapselor. De ce să alegeți ca și prim articol de lenjerie intimă pentru băieți chiloți bărbați? Deoarece aceștia ajută la tranziția de la scutece la mersul la oliță. Cei mai calitativi chiloți pentru copii sunt fabricați din bumbac sau dintr-un amestec de bumbac și elastan. Bumbacul este un material ce lasă pielea să respire și elimină eficient transpirația. În plus, acesta este un material natural, cu proprietăți hipoalergenice. Pe cei mici nu îi interesează de cele mai multe ori nici croiala și nici materialul. Nu așa de mult ca și designul. Dacă doriți să faceți o bucurie năzdrăvanului dvs., alegeți-i chiloți bărbați cu Spiderman sau McQueen. Cu modelele preferate puteți achiziționa și șosete și papuci de casă.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–24 din 24 articole
1–24 din 24 articole