120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie originală și imaginativă pentru fete? Toată lumea cunoaște chiloții de diferite croieli, dar ce ziceți despre acești boxeri veseli pentru copii? Boxerii nu mai fac parte de ceva vreme doar din garderoba de lenjerie a domnilor. În zilele noastre, îi îndrăgesc și doamnele și domnișoarele. La prima vedere nu sunt deosebiți de boxer...

Căutați lenjerie originală și imaginativă pentru fete? Toată lumea cunoaște chiloții de diferite croieli, dar ce ziceți despre acești boxeri veseli pentru copii? Boxerii nu mai fac parte de ceva vreme doar din garderoba de lenjerie a domnilor. În zilele noastre, îi îndrăgesc și doamnele și domnișoarele. La prima vedere nu sunt deosebiți de boxerii pentru bărbați, nu diferă decât mărimea acestora. Această lenjerie intimă pentru copii este confecționată cel mai adesea din bumbac satinat, care este cel mai bun pentru pielea sensibilă a copiilor. Lenjeria poate fi cu ușurință combinată și cu șosete vesele.

Boxeri pentru fete, nu doar pentru dormit

De ce este atât de îndrăgită croiala boxerilor? Deoarece oferă o libertate și confort incredibil. Doamnele și domnișoarele poartă boxeri cel mai adesea pe timpul nopții. Înlocuiesc perfect clasicele pijamale. Îi puteți îmbrăca de asemenea și atunci când vă relaxați, acasă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți sutienul pentru fete ideal și nimic nu vă va mai împiedica să vă leneviți. Îi puteți folosi și atunci când ieșiți afară, pot fi folosiți și ca șorturi. Boxerii fete sunt disponibili în diferite modele și design-uri. Preferați carouri simple, desene abstracte moderne sau imprimeuri amuzante?

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 177 articole
pe pagină
1–30 din 177 articole