120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Șosete fetițe se numără, împreună cu chiloții și sutienele, printre elementele de bază ale lenjeriei intime pentru copii. La alegerea șosetelor pentru copii este esențial să vă axați mai ales pe calitatea cusăturilor. Axați-vă pe material, dar și pe croiala lor. În funcție de cât de mare este copilul, puteți alege și șosete cu un strat antidera...

Șosete fetițe se numără, împreună cu chiloții și sutienele, printre elementele de bază ale lenjeriei intime pentru copii. La alegerea șosetelor pentru copii este esențial să vă axați mai ales pe calitatea cusăturilor. Axați-vă pe material, dar și pe croiala lor. În funcție de cât de mare este copilul, puteți alege și șosete cu un strat antiderapant. La alegerea șosetelor pentru copii, părinții acordă o atenție deosebită calității prelucrării. Pe copii îi interesează în special designul. Lăsați-i să își aleagă singuri modelului sau culoarea. Astfel vor purta cu mult mai mult bucurie șosetele. Printre cele mai populare pentru fete se numără șosetele colorate și vesele.

După ce trebuie să vă uitați atunci când alegeți șosete pentru fetițe?

Șosetele copii nu trebuie să strângă pielea. În primul rând, șosetele trebuie să fie suficient de late pentru a nu strânge degetele între ele. Degetele trebuie să aibă suficient spațiu de mișcare. Axați-vă și pe tiv, atunci când alegeți șosetele. Acesta nu trebuie să strângă gamba, în cazul șosetelor înalte, sau glezna, în cazul celor joase. Foarte importantă este și alegerea mărimii. Șosetele mici vă vor strânge și vor aluneca din picior, în timp ce cele prea mari se vor aduna și vor provoca bătături. În ceea ce privește materialul, este de preferat să optați pentru șosete cu un procent cât mai mare de bumbac. Nu trebuie să lipsească nici elastanul, datorită căruia șoseta se așează bine pe talpa piciorului. Șosetele pentru fete sunt disponibile în diferite modele. Le puteți asorta de exemplu cu boxeri sau pijamale.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 143 articole
pe pagină
1–30 din 143 articole