120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ce ar trebui să cuprindă sertarul de lenjerie intimă a unei fete? Printre articolele de lenjerie intimă de bază pentru copii, în special pentru fetițe, se numără cu siguranță șosete și chiloți. La baza alegerii lenjeriei intime pentru copii stau elemente precum o croială confortabilă și materiale plăcute. Este de preferat să alegeți chiloți și ...

Ce ar trebui să cuprindă sertarul de lenjerie intimă a unei fete? Printre articolele de lenjerie intimă de bază pentru copii, în special pentru fetițe, se numără cu siguranță șosete și chiloți. La baza alegerii lenjeriei intime pentru copii stau elemente precum o croială confortabilă și materiale plăcute. Este de preferat să alegeți chiloți și șosete din bumbac. Deoarece bumbacul este un material natural, este una dintre țesăturile hipoalergenice care sunt potrivite pentru pielea sensibilă a copiilor.

Seturi avantajoase de lenjerie intimă pentru fetițe

Dacă sunteți în căutare de șosete ieftine pentru fete și chiloți pentru copii, cel mai convenabil este să optați pentru seturi de chiloți sau șosete. Seturile avantajoase de șosete, chiloți și boxeri pentru fete conțin de regulă două sau mai multe articole din produsul ales. Într-un singur set veți găsi șosete de diferite culori și design-uri, pe care fetele le vor îndrăgi. Dacă veți calcula prețul fiecărui articol din set, veți vedea că lenjeriile intime sunt mai ieftine decât dacă ați cumpăra articolele individual.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 81 articole
pe pagină
1–30 din 81 articole