120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ce rost are, dacă ți-e frig la picioare pe vreme rece, nu te poți încălzi cu un pulover în plus. În zilele de iarnă, purtați șosete călduroase pentru bărbați, care ar trebui să fie cam până la jumătatea gambei. Acest lucru vă va menține picioarele calde. Alegeți șosete călduroase pentru bărbați în funcție de faptul dacă doriți să vă relaxați ac...

Ce rost are, dacă ți-e frig la picioare pe vreme rece, nu te poți încălzi cu un pulover în plus. În zilele de iarnă, purtați șosete călduroase pentru bărbați, care ar trebui să fie cam până la jumătatea gambei. Acest lucru vă va menține picioarele calde. Alegeți șosete călduroase pentru bărbați în funcție de faptul dacă doriți să vă relaxați acasă și să vă bucurați de aer liber în ele aventuri.

Păstrați picioarele calde acasă și în aer liber

Ei sunt cei mai buni la sport funcționale șosete izolate pentru bărbați. Au o cusătură plată, astfel încât nimic nu vă limitează mișcarea și nu vă doare. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la bășicile neplăcute. În timpul sportului, șosetele sunt cel mai mult solicitate în zona din jurul degetelor și a călcâiului. Prin urmare, merită ca materialul să fie întărit. Cele mai călduroase șosete de iarnă pentru bărbați sunt cele realizate din lână merinos. Perfect cald și elimină perfect transpirația de pe picior. La urma urmei, de la material merinos este folosit și pentru lenjeria de corp funcțională, care este perfectă pentru zilele reci. La domiciliu, șosetele tricotate pentru bărbați vă vor ține picioarele calde. Acestea sunt mai groase și mai moi. Sunt perfecte nu numai pentru a vă relaxa seara, ci și pentru a vă ține picioarele calde sub plapumă.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–17 din 17 articole
1–17 din 17 articole