120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Știați că ar trebui să cumpărați lenjerie intimă nouă la fiecare 6-12 luni? Colanții, boxerii și chiloții sunt în cel mai apropiat contact cu părțile tale intime, care sunt susceptibile la diverse infecții și escoriații. Dacă vrei să previi aceste probleme, rotește-ți arsenalul de lenjerie intimă în mod regulat. Nu trebuie să vă coste o avere la...

Știați că ar trebui să cumpărați lenjerie intimă nouă la fiecare 6-12 luni? Colanții, boxerii și chiloții sunt în cel mai apropiat contact cu părțile tale intime, care sunt susceptibile la diverse infecții și escoriații. Dacă vrei să previi aceste probleme, rotește-ți arsenalul de lenjerie intimă în mod regulat. Nu trebuie să vă coste o avere la cumpărare. Căutați lenjerie intimă pentru bărbați la reducere. Chiar și lenjeria intimă ieftină pentru bărbați poate fi de înaltă calitate. Trebuie doar să știi ce să cauți atunci când o alegi.

Cum să alegi lenjerie intimă bărbătească ieftină, dar de calitate?

Atunci când alegeți, concentrați-vă pe marcă, dar și pe materialele de fabricație. O marcă cunoscută este o garanție în sine. În plus, dacă porți o marcă de lenjerie intimă, știi exact la ce să te aștepți de la ea. Nu trebuie să vă faceți griji că lenjeria intimă pentru bărbați care este la vânzare este de calitate inferioară. Dar nu uitați să vă uitați și la materialul din care sunt confecționați pantalonii scurți, boxerii sau șosetele. Bumbacul sau fibra de bambus este cea mai bună alegere pentru pielea ta. Acestea sunt materiale naturale care nu irită pielea, sunt respirabile și elimină rapid transpirația. În cazul boxerilor și al șosetelor, este posibil să întâlnești o combinație de bumbac și elastan, ceea ce nu este un lucru rău. Elastanul conferă bumbacului elasticitatea sa, astfel încât lenjeria intimă se adaptează perfect la curbele tale.

De ce sunt pachetele de chilipiruri un chilipir?

De ce ar trebui să alegeți un pachet de șosete, pantaloni scurți sau boxeri la preț de chilipir? De obicei, veți găsi trei sau mai multe piese de îmbrăcăminte într-un pachet de chilipiruri pentru bărbați. Acestea pot avea același design, dar și modele diferite. Avantajul pachetelor de chilipiruri este că veți avea o situație financiară mai bună decât dacă ați cumpăra o singură piesă la un moment dat.

Cum să economisiți și mai mult la achiziția de lenjerie intimă?

Vrei să cumperi pantaloni scurți, boxeri sau șosete bărbătești foarte ieftine? De asemenea, ar trebui să vă interesați de prețul transportului. Fiecare companie de transport maritim percepe un preț diferit pentru livrare. Cu toate acestea, este posibil să dați peste o promoție populară prin care beneficiați de transport gratuit. O altă modalitate de a nu cheltui inutil este să urmăriți reducerile, când puteți obține lenjerie intimă pentru bărbați cu o reducere de câteva zeci de procente.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 311 articole
pe pagină
1–30 din 311 articole