120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjeria intimă este cel mai apropiat lucru de corpul tău. O purtați în cea mai mare parte a zilei, așa că atunci când o alegeți optați mai ales pentru materiale de calitate. Pentru purtatul zilnic este recomandat bumbacul, în care pielea dvs. se simte cea mai fericită. O decizie grozavă este și țesătura de bambus, care este în plus antibacteria...

Lenjeria intimă este cel mai apropiat lucru de corpul tău. O purtați în cea mai mare parte a zilei, așa că atunci când o alegeți optați mai ales pentru materiale de calitate. Pentru purtatul zilnic este recomandat bumbacul, în care pielea dvs. se simte cea mai fericită. O decizie grozavă este și țesătura de bambus, care este în plus antibacteriană. Elimină perfect transpirația și previne apariția microorganismelor. Tocmai de aceea lenjeria sport damă este confecționată din ea. Se spune: calitatea se plătește. Totuși dacă urmăriți reducerile, puteți achiziționa și lenjerie damă cu reduceri semnificative. Achiziționați de preferat seturile avantajoase de chiloți și alte tipuri de lenjerie intimă de damă.

Croieli populare de sutien

Chiar dacă achiziționați lenjerie damă la reducere, acest lucru nu înseamnă că este de proastă calitate. O reflecție a calității nu este numai brandul, ci și materialele din care este confecționată. Cele mai calitative sutiene damă, pentru uz zilnic, sunt confecționate din bumbac. Puteți alege dintre sutiene cu cupe clasice întărite, precum și din popularele sutiene triunghiulare, în care sânii își păstrează forma lor naturală. Dacă aveți de gând să mergeți la sală, să faceți jogging sau să alte activități sportive, din garderoba dvs. nu trebuie să lipsească sutienul bustieră, care ține sânii într-un loc și elimină în mod fiabil transpirația de pe corp.

Chiloți și boxeri largi damă

Dacă doriți să economisiți și căutați lenjerie damă ieftină, căutați lichidări de stoc și seturi avantajoase. La aceste promoții cu reduceri, puteți achiziționa chiloți damă calitativi, pentru doar câțiva lei. Tot ce trebuie să faceți este să vă gândiți dacă doriți o croială clasică sau veți opta pentru tanga, chiloți brazilieni sau boxeri. Cel mai bine vă veți bucura de momentele de relaxare în boxerii largi de damă din bumbac cu modele vesele. În ceea ce privește materialele, pielea dvs. va aprecia cel mai mult amestecul de bumbac și elastan. Elastanul conferă elasticitate bumbacului, motiv pentru care lenjeria de corp se mulează perfect pe corp.

Alte tipuri de lenjerie intimă de damă la reducere

Puteți achiziționa ieftin nu numai chiloți damă și sutiene, dar și șosete, pijamale sau maieuri. Populare sunt seturile avantajoase de șosete, în care puteți găsi mai multe perechi. În zilele noastre, șosetele sunt considerate un accesoriu distinctiv și, prin urmare, trebuie să fie vizibile. Optați pentru șosete vesele, care vă vor îmbunătăți ținuta. Chiar și chiloți, boxeri largi și sutiene sau costume de baie puteți găsi cu imprimeuri jucăușe și colorate. Pentru anumite articole de lenjerie intimă puteți beneficia și de transport gratuit .

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 271 articole
pe pagină
1–30 din 271 articole