120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Datorită vânzării de îmbrăcăminte pentru copii, puteți obține piese selectate la prețuri atractive. Reducerile la îmbrăcăminte pentru copii ajung până la 80%. La un preț atractiv puteți obține șosete, chiloți, chiloți, boxeri sau boxeri. Fă-ți copiii fericiți cu lenjerie intimă în culori vii. Și ce le va pune un adevărat zâmbet pe față? Lenjeria...

Datorită vânzării de îmbrăcăminte pentru copii, puteți obține piese selectate la prețuri atractive. Reducerile la îmbrăcăminte pentru copii ajung până la 80%. La un preț atractiv puteți obține șosete, chiloți, chiloți, boxeri sau boxeri. Fă-ți copiii fericiți cu lenjerie intimă în culori vii. Și ce le va pune un adevărat zâmbet pe față? Lenjeria intimă cu imprimeuri vesele. Ce ziceți de animale, personaje de desene animate sau imagini de benzi desenate?

Vânzări pentru copii

Din ce haine pentru copii puteți alege? Pentru băieți, avem pantaloni scurți, boxeri și chiloți în culori solide clasice, dar și cu imprimeuri elegante. Ce zici de dungi, carouri, lilieci sau Paw Patrol? Pentru fetițe, există chiloți din bumbac cu imprimeuri cu Minnie, păpușa Barbie sau animale. Șosetele atât pentru băieți, cât și pentru fete sunt disponibile atât în șosete înalte, cât și în șosete de gleznă. Puteți alege între modele sportive și clasice. Chiar și șosetele au un design jucăuș și atrăgător.

La ce să vă uitați atunci când alegeți

Atunci când alegeți lenjerie și îmbrăcăminte ieftină pentru copii, acordați atenție materialelor de fabricație, tăieturilor și mărimii potrivite. Șosetele nu trebuie să se strângă, dar în același timp degetele de la picioare trebuie să aibă suficient spațiu în ele. Glezna nu trebuie să se ciupească în ele. Pentru boxerii și pantalonii scurți pentru băieți, căutați un elastic țesut care să fie confortabil, să nu ciupească și să țină lenjeria la locul ei. Chiloții pentru fete nu trebuie să frece zona inghinală a piciorului. Închiderea elastică nu trebuie să provoace iritații. Alegeți lenjerie intimă care este confecționată în principal din bumbac sau din bumbac și elastan, care îi conferă elasticitate. În aceste materiale, pielea sensibilă a unui copil se simte fericită.

Ce sunt pachetele de reduceri

Dacă doriți să cumpărați haine pentru copii la prețuri mici, pachetele de lenjerie intimă la preț redus vă vor atrage. Într-un pachet, veți găsi, de obicei, trei sau mai multe piese care fie sunt identice, fie diferă unele de altele prin design. Cumpărarea de lenjerie intimă într-un set la preț redus va fi mai ieftină decât cumpărarea pe rând.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 136 articole
pe pagină
1–30 din 136 articole