120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ce este cel mai important atunci când alegeți lenjeria de corp pentru copii? Mai presus de orice, materialele calitative și croiala, care nu trebuie să strângă și să apese pielea. Copiii sunt în permanență în mișcare, deci este necesar ca lenjeria intimă pe care o poartă să se muleze perfect. Lenjeriile pentru copii din materiale excelente pot ...

Ce este cel mai important atunci când alegeți lenjeria de corp pentru copii? Mai presus de orice, materialele calitative și croiala, care nu trebuie să strângă și să apese pielea. Copiii sunt în permanență în mișcare, deci este necesar ca lenjeria intimă pe care o poartă să se muleze perfect. Lenjeriile pentru copii din materiale excelente pot fi mai scumpe, dar dacă căutați bine, veți găsi lenjerie intimă pentru copii calitativă și la reducere. Amintiți-vă că lenjeria intimă pentru copii ieftină nu înseamnă întotdeauna o calitate slabă. Trebuie doar să vă axați pe producător și pe material, care vă va spune multe despre calitatea lenjeriei ieftine pentru băieți și fete.

Lenjerie intimă pentru copii, ieftină și din materiale calitative

În ceea ce privește materialele, cel mai bine este să alegeți o lenjerie intimă pentru copii confecționată din materiale de origine naturală. Cea mai bună alegere este, desigur, bumbacul 100%. Avantajul său este absorbția perfectă și faptul că elimină transpirația de pe corp. Copiii se vor simți confortabil în lenjerie intimă din bumbac, chiar dacă se joacă de-a v-ați ascunsa. O altă opțiune este fibra de bambus. Acestea este un material natural, care este în același timp și antibacterian. Absoarbe perfect transpirația și de aceea este folosit și pentru lenjeriile intime ale copiilor, pe care le puteți achiziționa ieftin.

Cele mai populare croieli

Lenjeria intimă pentru băieți ia cel mai adesea forma boxerilor largi și a boxerilor. Dacă urmăriți reducerile, puteți achiziționa ieftin boxeri băieți calitativi, din bumbac și boxeri largi. Pentru boxeri largi și boxeri, asigurați-vă că ați verificat designul elasticului din talie. Cea mai bună alegere în ceea ce privește confortul este elasticul împletit, care se adaptează formei corpului și menține lenjeriile la locul lor. Pentru chiloții fetelor, verificați bine nu numai elasticul din talie dar și pe cel din zona inghinală. Chiar și cei mai ieftini chiloți fete trebuie să fie cusuți astfel încât să se așeze bine în talie și să nu provoace abraziuni în zona inghinală. Chiloții, boxerii largi și boxerii pot fi cumpărați și în seturi avantajoase .

Ce altceva se mai încadrează în categoria lenjeriei intime pentru copii?

La reducerile și lichidările de stoc de lenjerie intimă pentru copii veți găsi nu doar boxeri largi pentru copii, boxeri și chiloți fete, ci și șosete sau pijamale pentru copii. Cele mai confortabile pijamale sunt cele din bumbac și elastan. Același lucru este valabil și pentru șosetele copii. Datorită elastanului, bumbacul capătă elasticitate și se mulează perfect pe corp. Fiecare copil iubește modelele și culorile jucăușe. Așadar, alegeți lenjeria intimă nu doar prin prisma materialelor și a croielii, axați-vă și pe imprimeurile oferite. În cazul copiilor, cele câștigătoare sunt cu siguranță acelea cu personaje de poveste.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 519 articole
pe pagină
1–30 din 519 articole