120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ce este cel mai important atunci când alegeți lenjeria de corp pentru copii? În primul rând, materiale de producție de calitate și tăieturi care să nu ciupească sau să nu înțepe nicăieri. Copiii sunt în continuă mișcare, așa că au nevoie de lenjerie intimă care să li se potrivească perfect. Lenjeria de corp pentru copii realizată din materiale d...

Ce este cel mai important atunci când alegeți lenjeria de corp pentru copii? În primul rând, materiale de producție de calitate și tăieturi care să nu ciupească sau să nu înțepe nicăieri. Copiii sunt în continuă mișcare, așa că au nevoie de lenjerie intimă care să li se potrivească perfect. Lenjeria de corp pentru copii realizată din materiale de calitate superioară poate fi mai scumpă, dar dacă te uiți bine, poți găsi lenjerie de calitate pentru copii la reducere. Nu uitați că lenjeria de corp pentru copii ieftină nu înseamnă întotdeauna calitate slabă. Trebuie doar să te uiți la producător și la material, ceea ce îți va spune multe despre calitatea lenjeriei de corp ieftine pentru băieți și fete.

Lenjerie intimă ieftină pentru copii fabricată din materiale de calitate

În ceea ce privește materialele de fabricație, cea mai bună alegere pentru lenjeria de corp pentru copii este cea de origine naturală. Cea mai bună alegere este, bineînțeles, bumbacul 100%. Acesta are avantajul de a absorbi perfect și de a îndepărta transpirația de pe corp. Copiii se vor simți confortabil în lenjeria de bumbac, chiar și atunci când se joacă de-a prinsul. O altă opțiune este fibra de bambus. Este, de asemenea, un material natural care este și antibacterian. Aceasta absoarbe perfect transpirația și, prin urmare, este folosită și pentru confecționarea lenjeriei de corp pentru copii, pe care o puteți procura la prețuri ieftine.

Cele mai populare tăieturi

Lenjeria intimă pentru băieți se prezintă cel mai adesea sub formă de pantaloni scurți și boxeri. Dacă sunteți atenți la promoțiile cu reduceri, puteți obține boxeri și chiloți de calitate pentru băieți din bumbac de calitate la prețuri ieftine. În cazul pantalonilor scurți și al boxerilor, urmăriți elasticul din talie. Cea mai bună alegere în ceea ce privește confortul este un elastic țesut care se adaptează la forma corpului și menține lenjeria intimă la locul ei. Pentru chiloții de fete, uitați-vă cu atenție nu numai la elasticul din talie, ci și la finisajul lenjeriei în zona inghinală. Chiar și chiloții ieftini pentru fete trebuie să fie cusuți astfel încât să se potrivească bine în talie și să nu provoace iritații în zona inghinală. Puteți obține chiloți, pantaloni scurți și boxeri în pachete ieftine.

Ce altceva intră în categoria lenjeriei de corp pentru copii?

În promoțiile și reducerile la lenjeria intimă pentru copii veți găsi nu numai pantaloni scurți pentru copii, boxeri și chiloți pentru fete ieftine, ci și șosete sau pijamale pentru copii. Cele mai confortabile pijamale sunt confecționate din bumbac și elastan. Șosetele pentru copii sunt la fel. Datorită elastanului, bumbacul capătă elasticitate și se potrivește perfect corpului. Orice copil adoră modelele și culorile jucăușe. Prin urmare, alegeți lenjeria intimă nu numai în ceea ce privește calitatea materialelor și a tăieturilor, ci puneți accent și pe imprimeu. Veți înscrie la copii cu animale sau personaje de basm.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 340 articole
pe pagină
1–30 din 340 articole