120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ești tentată de lenjeria neagră? Uitați de prejudecata că este culoarea tristeții. Lenjeria intimă neagră este atemporală, elegantă și senzuală. Te vei simți minunat în ea, fie că faci sport, participi la o întâlnire de afaceri importantă, ești la teatru sau pur și simplu lenevești prin casă. Lenjeria intimă neagră este un câștig și pentru copii...

Ești tentată de lenjeria neagră? Uitați de prejudecata că este culoarea tristeții. Lenjeria intimă neagră este atemporală, elegantă și senzuală. Te vei simți minunat în ea, fie că faci sport, participi la o întâlnire de afaceri importantă, ești la teatru sau pur și simplu lenevești prin casă. Lenjeria intimă neagră este un câștig și pentru copii și pentru părinții lor. Pentru că petele nu vin ușor pe negru. Dar nu uitați, negrul nu se potrivește sub hainele deschise la culoare. În acest caz, optați în schimb pentru lenjerie de corp albă. Vei evita cea mai frecventă greșeală de modă.

Lenjerie intimă neagră pentru bărbați, femei și copii

Pantalonii scurți și boxerii negri nu ar trebui să lipsească din garderoba bărbaților. Pe lângă faptul că este practic, negrul atrage și sexul frumos. Culoarea neagră a lenjeriei de corp pentru bărbați face trimitere la autoritate, putere și eleganță. Doamnele pot alege între sutiene, chiloți, tanga și brățări senzuale negre. Lenjeria intimă feminină de culoare neagră este potrivită pentru ținutele casual, dar și pentru momentele intime. Trebuie doar să ajungeți la materialul potrivit. În timp ce materialele naturale, precum bumbacul, bumbacul organic sau bambusul, sunt cele mai confortabile pentru purtarea de zi cu zi, lenjeria de lux și seducătoare ar trebui să fie confecționată din satin și materiale sintetice ușoare. Mizează pe o combinație cu dantelă și te vei transforma într-o zeiță a dormitorului.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 464 articole
pe pagină
1–30 din 464 articole