120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Negrul este considerat atemporal și universal. De aceea, lenjeria intimă neagră este atât de populară. O puteți purta sub orice ținută. Dar nu uitați că culorile deschise și țesăturile subțiri și transparente nu se înțeleg cu negrul. Lenjeria intimă transparentă, cum ar fi boxerii de culoare neagră, este unul dintre cele mai mari faux pas-uri de...

Negrul este considerat atemporal și universal. De aceea, lenjeria intimă neagră este atât de populară. O puteți purta sub orice ținută. Dar nu uitați că culorile deschise și țesăturile subțiri și transparente nu se înțeleg cu negrul. Lenjeria intimă transparentă, cum ar fi boxerii de culoare neagră, este unul dintre cele mai mari faux pas-uri de modă din zilele noastre. Sub haine albe și materiale ușoare, lenjeria intimă bărbătească albă sau de culoare carne este cea mai bună alegere.

Cele mai populare piese de lenjerie intimă masculină de culoare neagră

Negrul este o culoare care este asociată cu autoritatea, puterea și misterul. În plus, reprezintă, de asemenea, exclusivitate și lux. De aceea, atrage în special sexul fragil. Prin urmare, lenjeria intimă neagră nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunui bărbat. Negrul este, de asemenea, practic. Pe chiloții, pantalonii scurți pentru bărbați și șosetele negre nu se văd pete. De aceea, vă simțiți confortabil și în siguranță în ele. Petele mici, care ar însemna să cumpărați lenjerie nouă cu lenjerie de culoare deschisă, nu sunt o problemă cu negru.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 323 articole
pe pagină
1–30 din 323 articole