120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Albul este o culoare versatilă, ușor de combinat. De aceea, nu ar trebui să îți lipsească lenjeria intimă albă din garderoba ta. Albul evocă sentimente de tandrețe și inocență. Dacă ești un fan al tandreții, nu trebuie să-ți lipsească lenjeria intimă albă. Dar ai grijă sub ce o porți. Un sutien alb care trage cu ochiul, de exemplu, este o ofensă...

Albul este o culoare versatilă, ușor de combinat. De aceea, nu ar trebui să îți lipsească lenjeria intimă albă din garderoba ta. Albul evocă sentimente de tandrețe și inocență. Dacă ești un fan al tandreții, nu trebuie să-ți lipsească lenjeria intimă albă. Dar ai grijă sub ce o porți. Un sutien alb care trage cu ochiul, de exemplu, este o ofensă majoră într-o ținută neagră. Purtați doar lenjerie intimă neagră sub haine negre.

Avantajele lenjeriei de corp albe pentru femei

Cel mai mare avantaj al lenjeriei intime albe pentru femei este neutralitatea sa. Ea este apreciată de toate femeile care iubesc clasa, încrederea și convenția, nu se simt rebele și nu au nevoie să iasă în evidență din mulțime. Ele sunt fericite cu fluxul lor. Și dacă vrei să experimentezi puțin cu culoarea? Albul se potrivește cu orice culoare, așa că nu ai cum să dai greș atunci când îți alegi următoarea culoare. Încearcă să combini un tanga sau un chiloțel alb cu un sutien subtil pudrat sau piersic. În lenjerie intimă albă poți ieși în companie, dar și pentru a face sport. Poartă ciorapi, chiloți și un sutien sport în alb. Te poți asorta chiar și atunci când transpiri în sala de sport.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 78 articole
pe pagină
1–30 din 78 articole