120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Albul este o culoare neutră, ușor de combinat cu alte culori. Dacă sunteți în căutarea unei lenjerii de corp masculine tradiționale, optați pentru alb. Lenjeria intimă albă se referă la puritate. Nu este provocatoare, ci discretă. Lenjeria intimă albă pentru bărbați este apreciată de cei care respectă tradiția și iubesc clasicii. Așa că intră re...

Albul este o culoare neutră, ușor de combinat cu alte culori. Dacă sunteți în căutarea unei lenjerii de corp masculine tradiționale, optați pentru alb. Lenjeria intimă albă se referă la puritate. Nu este provocatoare, ci discretă. Lenjeria intimă albă pentru bărbați este apreciată de cei care respectă tradiția și iubesc clasicii. Așa că intră repede în pantaloni scurți și șosete albe pentru bărbați!

Cu albul, vei reuși întotdeauna.

Lenjeria intimă albă pentru bărbați poate fi purtată practic oriunde. Dar nu uitați că boxerii, pantalonii scurți și chiloții albi nu se potrivesc cu hainele negre. În aceste cazuri, recurgeți la culori închise. Lenjeria intimă care contrastează cu hainele tale este unul dintre cele mai grave faux pas-uri de modă. Dacă vreți să experimentați puțin, puteți purta șosete colorate cu pantaloni scurți sau boxeri albi, de exemplu. Vei sparge albul solid, dar vei păstra eleganța.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 66 articole
pe pagină
1–30 din 66 articole