120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie intimă practică pentru copii? Căutați lenjerie de corp neagră pentru copii. Avantajul negrului este că ascunde într-adevăr multe. Copiii sunt ca un sac de purici. Nu stau locului pentru o vreme, iar hainele și lenjeria murdare sunt la ordinea zilei. Amintește-ți doar când vin de afară, își scot pantofii și vezi șosete care erau ...

Căutați lenjerie intimă practică pentru copii? Căutați lenjerie de corp neagră pentru copii. Avantajul negrului este că ascunde într-adevăr multe. Copiii sunt ca un sac de purici. Nu stau locului pentru o vreme, iar hainele și lenjeria murdare sunt la ordinea zilei. Amintește-ți doar când vin de afară, își scot pantofii și vezi șosete care erau încă albe sau colorate în acea dimineață! Salvează-ți nervii și cumpără-le copiilor tăi șosete negre pentru copii. Chiar dacă există o pată pe ele după spălare, nu se va vedea. Și știați că copiii consideră negrul ca fiind o culoare pentru adulți? Fă-i fericiți cu lenjerie intimă neagră pentru fete sau băieți. Se vor simți mândri!

Croiala confortabilă și materialele confortabile ale lenjeriei de corp de culoare neagră

Alfa și omega lenjeriei de corp pentru copii sunt materialele de producție de calitate și o potrivire perfectă. În ceea ce privește materialele, alege-le pe cele naturale înainte de toate. 100% bumbac sau o combinație cu elastan este ideală. Un amestec de bumbac și elastan este utilizat în principal la coaserea boxerilor și chiloților negri pentru copii. Acesta asigură faptul că lenjeria intimă se lipește perfect de corp. Pentru pantalonii scurți negri pentru copii, vă rugăm să țineți cont de elasticul din talie, care asigură faptul că pantalonii scurți nu alunecă. Elasticul trebuie să fie suficient de lat și nu trebuie să ciupească sau să zgârie. Pentru pantalonii pentru fete, puneți accent pe elasticul din jurul coapselor. Acestea trebuie să urmeze piciorul copilului, dar să nu fie strâmte sau inutil de largi.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole