120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Boxeri și boxeri clasici preferați, de la branduri cehești Represent a fost înființată în anul 2000. Foarte curând, acest brand a oferit mai mult decât lenjerie intimă, dar și alte tipuri de îmbrăcăminte, și astfel firma s-a dezvoltat rapid. Totuși, întregul lor sortiment a fost întotdeauna dominat de lenjerie intimă, care câștigă din ce în ce ...

Boxeri și boxeri clasici preferați, de la branduri cehești Represent a fost înființată în anul 2000. Foarte curând, acest brand a oferit mai mult decât lenjerie intimă, dar și alte tipuri de îmbrăcăminte, și astfel firma s-a dezvoltat rapid. Totuși, întregul lor sortiment a fost întotdeauna dominat de lenjerie intimă, care câștigă din ce în ce mai mulți clienți datorită designului, croielii și prețului său prietenos. Primii boxeri lungi pentru bărbați din atelierul deRepresent a purtat denumirea de Alibox, astăzi fiind denumită Classik. Acum există și alte denumiri, precum Mikebox, boxeri Sport și noi și boxeri Exclusive. În oferta noastră veți găsi și șosete bumbac, tricouri și multe altele.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 158 articole
pe pagină
1–30 din 158 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.