120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Boxerii jockstraps pentru bărbați sunt cu siguranță un model interesant de lenjerie intimă. Sunt dotați în talie cu un elastic lat, țesut, care țin boxerii jockstraps la locul potrivit. Sunt echipați în același timp cu un elastic care se prinde în jurul coapsei, așa că nu vă vor tăia pielea piciorului și nu o vor strânge. Datorită croielii lo...

Boxerii jockstraps pentru bărbați sunt cu siguranță un model interesant de lenjerie intimă. Sunt dotați în talie cu un elastic lat, țesut, care țin boxerii jockstraps la locul potrivit. Sunt echipați în același timp cu un elastic care se prinde în jurul coapsei, așa că nu vă vor tăia pielea piciorului și nu o vor strânge. Datorită croielii lor neobișnuite, dar și a materialului din care sunt confecționați, acești boxeri jockstraps pentru bărbați sunt foarte confortabili. Dacă v-ați săturat de articolele obișnuite de lenjerie intimă și vreți să încercați ceva nou, atunci boxerii jockstraps pentru bărbați sunt alegerea ideală. Alegeți deci și dvs. boxeri jockstraps pentru bărbați dintr-o gamă largă de branduri internaționale precum Calvin KleinTommy HilfigerDiesel sau poate Anais , la super prețuri!

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.