120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Levi's, ca și companie, nu a luat naștere într-un mod simplu și direct. Numele companiei a fost creat de porecla "Levi" a lui Loeb Strauss (fondatorul). S-a mutat din New York în California, a înființat o companie și a început să confecționeze îmbrăcăminte pentru minerii și muncitorii din industria auriferă. După ce a avut succes, în special dat...

Levi's, ca și companie, nu a luat naștere într-un mod simplu și direct. Numele companiei a fost creat de porecla "Levi" a lui Loeb Strauss (fondatorul). S-a mutat din New York în California, a înființat o companie și a început să confecționeze îmbrăcăminte pentru minerii și muncitorii din industria auriferă. După ce a avut succes, în special datorită calității și rezistenței ridicate a produselor sale, a dat companiei sale numele de "Levi Strauss". Pantalonii raiat, care erau atât de faimoși pe vremea minerilor de aur, sunt chiar articolul care l-a făcut celebru pe Levi Strauss. Abia mai târziu au apărut "blugii clasici", ceea ce i-a adâncit și mai mult succesul. Astăzi, colecțiile de îmbrăcăminte și marca Levis sunt cunoscute în întreaga lume. Aici, pe e-shop cu lenjerie intimă originală, fabricată în Cehia, veți găsi o gamă foarte largă de lenjerie intimă Levis, atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–15 din 15 articole
1–15 din 15 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.