120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ideea inițială care a stat la baza nașterii acestui proiect branduri cehești, a fost crearea de lenjerie intimă originală, care să fie ușor de purtat și să nu fie extrem de scumpă. Această filozofie este promovată de brandul Gosh încă din anul 2008 până astăzi, cu atât mai mult cu cât boxerii lor lungi bărbați sunt din ce în ce mai populari. Fo...

Ideea inițială care a stat la baza nașterii acestui proiect branduri cehești, a fost crearea de lenjerie intimă originală, care să fie ușor de purtat și să nu fie extrem de scumpă. Această filozofie este promovată de brandul Gosh încă din anul 2008 până astăzi, cu atât mai mult cu cât boxerii lor lungi bărbați sunt din ce în ce mai populari. Fondatorii cu peste zece ani de tradiție în domeniul producției de lenjerie intimă, folosesc materiale de înaltă calitate și nu uită nici de detaliile atractive, datorită cărora brandul Gosh poate fi cu ușurință distins față de concurență. Croiala, modelele și țesăturile sunt îmbunătățite în mod constant așa că acest producător se bucură de toată simpatia noastră.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–3 din 3 articole
1–3 din 3 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.