120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Brandul cehesc cu rădăcini canadiene Horsefeathers este unul dintre cele mai populare din țara noastră. Cu mai mult de 20 de ani în urmă, un grup de tineri cu gândire liberă s-au unit pentru a gusta din sporturile revoluționare la aceea oră, precum snowboarding și skateboarding Adrenalina și muzica punk au susținut creativitatea fără limite a a...

Brandul cehesc cu rădăcini canadiene Horsefeathers este unul dintre cele mai populare din țara noastră. Cu mai mult de 20 de ani în urmă, un grup de tineri cu gândire liberă s-au unit pentru a gusta din sporturile revoluționare la aceea oră, precum snowboarding și skateboarding Adrenalina și muzica punk au susținut creativitatea fără limite a acestor băieți pentru ca astfel să ia naștere brandul Horsefeathers. Astăzi, printre produsele lor se numără și grozava lenjerie intimă, în special boxerii pentru bărbați și chiloții de damă, pe care noi le recomandăm tuturor celor care iubesc eleganța și confortul.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 93 articole
pe pagină
1–30 din 93 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.