120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Roy Raymond a încercat să ușureze bărbaților cumpăratul de lenjerie intimă atunci când în anul 1977 a deschis primul său magazinVictoria's Secret. Asta s-a întâmplat în California și, treptat, faima acestui brand s-a extins în întreaga lume. La ora actuală, este cunoscut de toți cei care cumpără lenjerie damă. În cadrul acestui brand astăzi găs...

Roy Raymond a încercat să ușureze bărbaților cumpăratul de lenjerie intimă atunci când în anul 1977 a deschis primul său magazinVictoria's Secret. Asta s-a întâmplat în California și, treptat, faima acestui brand s-a extins în întreaga lume. La ora actuală, este cunoscut de toți cei care cumpără lenjerie damă. În cadrul acestui brand astăzi găsim și parfumuri, accesorii de modă și îmbrăcăminte. Cine își dorește o lenjerie de lux, alege cu siguranță și articole marca Victoria's Secret. Domnilor nu doar că le plac vizual aceste lenjerii, ci și fotomodelele care le îmbracă, acestea fiind întotdeauna alese cu grijă pentru a prezenta acești chiloți, chiloți tanga și aceste sutiene.

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.