120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Brandul Obsessive este unul dintre cei mai de succes și mai mari producători de lenjerie erotică de damă din Europa Centrală. Scopul companiei este de a produce un tip de lenjerie intimă, care să se adreseze în special femeilor ce doresc să-și surprindă partenerul cu Obsessive. Este vorba de lenjerii intime extrem de calitative. Este foarte co...

Brandul Obsessive este unul dintre cei mai de succes și mai mari producători de lenjerie erotică de damă din Europa Centrală. Scopul companiei este de a produce un tip de lenjerie intimă, care să se adreseze în special femeilor ce doresc să-și surprindă partenerul cu Obsessive. Este vorba de lenjerii intime extrem de calitative. Este foarte confortabilă, plăcută la atingere și, mai presus de toate, sexy. In oferta noastră  cu produse marca Obsessive veți găsi un număr mare de cămăși, corsete senzuale, chiloți sexy și tanga  precum și portjartiere uimitoare. Brandul se mândrește și cu faptul că a câștigat diverse premii în fiecare an pentru noile modele și mai ales pentru originalitate.

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.