120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Brandul de modă s.Oliver a fost înființat în 1969 în Germania. De atunci a deschis în Europa peste 300 de magazine. Fondatorul său, Bernd Freier, și-a numit brandul de modă după eroul din celebrul roman al lui Charles Dickens - Oliver Twist. În fiecare sezon, brandul s.Oliver aduce clienților săi o gamă largă de îmbrăcăminte pentru femei și bărb...

Brandul de modă s.Oliver a fost înființat în 1969 în Germania. De atunci a deschis în Europa peste 300 de magazine. Fondatorul său, Bernd Freier, și-a numit brandul de modă după eroul din celebrul roman al lui Charles Dickens - Oliver Twist. În fiecare sezon, brandul s.Oliver aduce clienților săi o gamă largă de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, inclusiv încălțăminte și accesorii. Stilul s.Oliver se adresează tuturor vârstelor. Germanii sunt cunoscuți pentru pasiunea lor pentru calitate și rafinament. Iar acest lucru nu este diferit în cazul produselor s.Oliver, care impresionează nu doar prin designul lor deosebit, ci și prin calitatea lor superioară. Adăugați și dvs. în garderoba dvs. câteva articole s.Oliver și accentuați-vă stilul!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–17 din 17 articole
1–17 din 17 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.