120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Credeți că șosetele sunt un articol absolut irelevant al ținutei dvs.? Și că nu contează cum arată? De multă vreme nu mai este așa! Aveți grijă chiar și atunci când cumpărați șosete. Cu ajutorul nostru acum le puteți cumpăra și online. Șosetele de damă sunt de ceva timp parte integrată din categoria de lenjerie intimă. Iar acum le puteți comand...

Credeți că șosetele sunt un articol absolut irelevant al ținutei dvs.? Și că nu contează cum arată? De multă vreme nu mai este așa! Aveți grijă chiar și atunci când cumpărați șosete. Cu ajutorul nostru acum le puteți cumpăra și online. Șosetele de damă sunt de ceva timp parte integrată din categoria de lenjerie intimă. Iar acum le puteți comanda împreună cu alte articole de îmbrăcăminte. În ofertă avem mai ales popularul brand cehesc Phuseckle, dar și branduri precum Infantia, Puma, Diesel, Represent, Tommy Hilfiger sau Horsefeathers. Toate aceste branduri produc șosete de foarte bună calitate, pe care le puteți alege fie în culori simple, fie într-un mix de diferite nuanțe. Pentru fiecare sezon vă vor folosi alte tipuri de șosete. Iarna veți aprecia cu siguranță șosete mai lungi și călduroase, care să permită în același timp piciorului să respire, prevenind astfel mirosurile neplăcute. Vara, pe de altă parte, vreți să ascundeți rapid șosetele în adidașii preferați. Mizați deci pe șosete scurte, vă vor fi de ajutor în timpul plimbărilor prin oraș, pe drum spre birou sau școală.

Șosete damă funcționale

Nu trebuie să uităm nici deșosetele de damă funcționale, pe care fiecare dintre dvs. le veți aprecia. Acestea sunt ideale pentru activități sportive și excursii. Sunteți în căutarea unor șosete un pic mai bune, respirabile, ușoare, moi, cu capacitatea de a se usca rapid? Noi vă oferim și astfel de șosete - lăsați-vă fermecat de șosete din fibră de bambus!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 206 articole
pe pagină
1–30 din 206 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.