120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Credeți că șosetele sunt un articol absolut irelevant al ținutei dvs.? Și că nu contează cum arată? De multă vreme nu mai este așa! Aveți grijă chiar și atunci când cumpărați șosete. Cu ajutorul nostru acum le puteți cumpăra și online. Șosetele de damă sunt de ceva timp parte integrată din categoria de lenjerie intimă. Iar acum le puteți comand...

Credeți că șosetele sunt un articol absolut irelevant al ținutei dvs.? Și că nu contează cum arată? De multă vreme nu mai este așa! Aveți grijă chiar și atunci când cumpărați șosete. Cu ajutorul nostru acum le puteți cumpăra și online. Șosetele de damă sunt de ceva timp parte integrată din categoria de lenjerie intimă. Iar acum le puteți comanda împreună cu alte articole de îmbrăcăminte. În ofertă avem mai ales popularul brand cehesc Phuseckle, dar și branduri precum Infantia, Puma, Diesel, Represent, Tommy Hilfiger sau Horsefeathers. Toate aceste branduri produc șosete de foarte bună calitate, pe care le puteți alege fie în culori simple, fie într-un mix de diferite nuanțe. Pentru fiecare sezon vă vor folosi alte tipuri de șosete. Iarna veți aprecia cu siguranță șosete mai lungi și călduroase, care să permită în același timp piciorului să respire, prevenind astfel mirosurile neplăcute. Vara, pe de altă parte, vreți să ascundeți rapid șosetele în adidașii preferați. Mizați deci pe șosete scurte, vă vor fi de ajutor în timpul plimbărilor prin oraș, pe drum spre birou sau școală.

Șosete damă funcționale

Nu trebuie să uităm nici deșosetele de damă funcționale, pe care fiecare dintre dvs. le veți aprecia. Acestea sunt ideale pentru activități sportive și excursii. Sunteți în căutarea unor șosete un pic mai bune, respirabile, ușoare, moi, cu capacitatea de a se usca rapid? Noi vă oferim și astfel de șosete - lăsați-vă fermecat de șosete din fibră de bambus!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 322 articole
pe pagină
1–30 din 322 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.