120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Avem pentru dvs șosete de firmă la doar câțiva lei, chiar și în pachete de câte trei perechi! Și dvs. aveți acasă o mașină de spălat ce "mănâncă șosete" și niciodată nu aveți suficiente șosete? Nu va îndrăzni să mănânce șosetele Umbro. Vă prezentăm șosetele ideale, perfecte pentru ținutele casual și prin casă. În adidași, șosetele joase pot fi...

Avem pentru dvs șosete de firmă la doar câțiva lei, chiar și în pachete de câte trei perechi! Și dvs. aveți acasă o mașină de spălat ce "mănâncă șosete" și niciodată nu aveți suficiente șosete? Nu va îndrăzni să mănânce șosetele Umbro. Vă prezentăm șosetele ideale, perfecte pentru ținutele casual și prin casă. În adidași, șosetele joase pot fi cu ușurință ascunse, așa că le puteți folosi și atunci când faceți sport. Compoziția de calitate, în care predomină bumbacul, garantează că șosetele vor rezista mai mult de un sezon. Iubitorii articolelor calitative vor aprecia finețea, moliciunea și, mai ales, respirabilitatea șosetelor Umbro. Alegeți-vă din aceste articole clasice de șosete.

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.