120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Cadouri de Crăciun cu reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Condimentează-ți viața amoroasă și adaugă un body sexy în garderoba ta. Benzile subțiri de țesătură, dantelă sau materiale transparente vor da frâu liber imaginației bărbaților. Depinde de tine cu ce piesă seducătoare alegi să-ți învelești curbele. În seara asta veți fi o prințesă fragilă, o Lolita inocentă sau un drăcușor sexy? Aruncați o privi...

Condimentează-ți viața amoroasă și adaugă un body sexy în garderoba ta. Benzile subțiri de țesătură, dantelă sau materiale transparente vor da frâu liber imaginației bărbaților. Depinde de tine cu ce piesă seducătoare alegi să-ți învelești curbele. În seara asta veți fi o prințesă fragilă, o Lolita inocentă sau un drăcușor sexy? Aruncați o privire și la aceste cămăși erotice de damă și lenjerie intimă sexy pentru femei, care îi face pe bărbați să le cadă fața și să le crească nivelul de testosteron.

Cum să alegeți lenjerie intimă sexy damă?

Dați frâu liber fanteziei și cumpărați lenjerie intimă erotică, care creează ambientul ideal pentru o seară plăcută. Poate fi romantică, discretă sau foarte îndrăzneață - dar, în orice caz, trebuie să vă evidențieze punctele forte și să vă ascundă subtil eventualele defecte. Principalul lucru este să vă simțiți confortabilă și seducătoare în lenjeria intimă, doar așa veți fi atractivă pentru partenerul dvs.  Așadar dacă nu sunteți fana corsetelor roșii și a portjartierelor sau costumelor erotice, rămâneți fidelă clasicului și îmbrăcați sutiene sexy și chiloți.

Afișați mai multe