120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Cadouri de Crăciun cu reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu ai reușit să cumperi nimic la festivalul X-JUMP? Nu are importanță, acum aveți o a doua șansă. Festivalul este în principal despre luptători, dar și despre fete fragile care nu se tem să sară de la câțiva metri înălțime în apă. Dacă doriți să faceți parte din gașca lor sau pur și simplu, doriți să vă exprimați admirația, achiziționați merch o...

Nu ai reușit să cumperi nimic la festivalul X-JUMP? Nu are importanță, acum aveți o a doua șansă. Festivalul este în principal despre luptători, dar și despre fete fragile care nu se tem să sară de la câțiva metri înălțime în apă. Dacă doriți să faceți parte din gașca lor sau pur și simplu, doriți să vă exprimați admirația, achiziționați merch original X-JUMP. Avem pentru dvs. nu doar tricouri de la festivalul X-JUMP, dar și brățări luminoase sau oglinzi. Și dacă vă plac mai mult tatuajele decât săriturile în apă, aruncați o privire la merch-urile de la Tattoo Convention.

Materialul calitativ este baza.

Fie că alegeți îmbrăcăminte pentru acasă, oraș sau sport, este important ca acestea să fie croite confortabil și confecționate din materiale de calitate. Pentru uzul zilnic sunt perfecte tricourile de damă și bărbătești din bumbac, fibre de bambus sau modal. Acestea sunt materiale naturale, ce permit pielii să respire, sunt plăcute la atingere și perfecte, chiar și pentru pielea sensibilă. Iar pentru sport? Încercați îmbrăcămintea sport și lenjeriile din lână merino, care elimină perfect transpirația și au proprietăți termoregulatoare grozave.

Afișați mai multe