120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiloți brazilieni? Sunt chiloți de damă, care pur și simplu nu se învechesc! Lenjeria intimă braziliană de înaltă calitate și decentă este un tip de lenjerie intimă confortabilă pentru orice ocazie. Fie că îi veți purta la birou, în cazul activităților de agrement sau pur și simplu pentru a sta acasă. Fiecare din dvs. poate alege din oferta no...

Chiloți brazilieni? Sunt chiloți de damă, care pur și simplu nu se învechesc! Lenjeria intimă braziliană de înaltă calitate și decentă este un tip de lenjerie intimă confortabilă pentru orice ocazie. Fie că îi veți purta la birou, în cazul activităților de agrement sau pur și simplu pentru a sta acasă. Fiecare din dvs. poate alege din oferta noastră bogată de chiloți brazilieni eleganți confecționați de branduri cunoscute precum Tommy Hilfiger, Victoria´s Secret etc. Alegeți și dvs. o lenjerie intimă deosebită, care vi se va potrivi, se va așeza bine pe corp și vă face ziua mult mai bună. Vă oferim chiloți brazilieni în câteva culori, la prețuri rezonabile. Răsfățați-vă pe dvs. și pe cei care o apreciază cu confort și frumusețe. Chiloții brazilieni sunt și un cadou potrivit care va surprinde și încânta imediat, dar și mai târziu.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–27 din 27 articole
1–27 din 27 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.