120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjeria intimă CR7 nu sunt niște boxeri obișnuiți, ci este lenjerie intimă care poartă numele lui Cristiano Ronaldo. Acest lucru spune totul despre această lenjerie, pe care trebuie să o aveți. Produsele de lux sub forma boxerilor marca CR7 sunt fabricate din material calitativ, care nu provoacă iritații, mâncărimi, nu strânge și nu vă dera...

Lenjeria intimă CR7 nu sunt niște boxeri obișnuiți, ci este lenjerie intimă care poartă numele lui Cristiano Ronaldo. Acest lucru spune totul despre această lenjerie, pe care trebuie să o aveți. Produsele de lux sub forma boxerilor marca CR7 sunt fabricate din material calitativ, care nu provoacă iritații, mâncărimi, nu strânge și nu vă deranjează în vreun fel. Croiala și designul general creează o piesă perfectă care se va potrivi perfect corpului tău. Modelul și culorile le lăsăm la latitudinea dvs. Datorită ofertei noastre bogate de lenjerie intimă marca CR7 puteți alege exact stilul care vi se potrivește cel mai bine. Alegeți pentru dvs. dar și pentru cei dragi boxerii CR7, care vor fi bineveniți, ca și cadou. Fie că alegeți pentru dvs. sau pentru cei dragi, puteți găsi la noi lenjeria intimă calitativă CR7, la super prețuri. Cumpărați inteligent, ușor, ieftin și rapid, direct pe internet!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–15 din 15 articole
1–15 din 15 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.