120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Atunci când întrebați orice bărbat ce cadou vrea pentru ziua de naștere, Crăciun sau aniversare, mai mult ca sigur vă va răspunde că nimic. În realitate, însă, tânjește după un singur lucru - lenjerie intimă calitativă, care se potrivește bine, care îl va face să se simtă confortabil și irezistibil în același timp. Fie că sunteți în căutarea un...

Atunci când întrebați orice bărbat ce cadou vrea pentru ziua de naștere, Crăciun sau aniversare, mai mult ca sigur vă va răspunde că nimic. În realitate, însă, tânjește după un singur lucru - lenjerie intimă calitativă, care se potrivește bine, care îl va face să se simtă confortabil și irezistibil în același timp. Fie că sunteți în căutarea unui cadou pentru ziua de naștere sau pentru aniversare, la noi veți găsi comozii boxeri clasici pentru bărbați, modernii boxeri Calvin Klein și grozavele șosete.   

Idee pentru cel mai bun cadou pentru bărbați

Sărbătoriți ziua de naștere sau ziua festivă a persoanei iubite, lăsând să îi fie livrat în fiecare lună o pereche din grozavii boxeri Styx. Abonamentul original îi va asigura persoanei dragi o livrare de boxeri cu elastic clasic sau sport pe o perioadă de 3, 6 sau 12 luni. Nu vi se va mai întâmpla deci să găsiți în dulapul său boxeri care mai sunt buni doar de șters pe jos. Și în plus, pentru ca totul să fie și mai bine, la fiecare sfert de an, împreună cu boxerii sosește și o pereche de șosete. Și știți care este partea cea mai bună? Transportul este complet gratuit!



Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

721–750 din 1306 articole
pe pagină
721–750 din 1306 articole