120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Cum să le faceți o bucurie mamei, tatălui și celui mic? Cum altfel decât cu boxeri asortați pentru întreaga familie, care se potrivesc perfect, nu strâng pielea și nici nu o zgârie. Lăsați lumea să știe că acasă jucați pentru o singură echipă! Și nu vă temeți – avem puși de o parte pentru dvs. și șorturi pentru cupluri, care încă își așteaptă p...

Cum să le faceți o bucurie mamei, tatălui și celui mic? Cum altfel decât cu boxeri asortați pentru întreaga familie, care se potrivesc perfect, nu strâng pielea și nici nu o zgârie. Lăsați lumea să știe că acasă jucați pentru o singură echipă! Și nu vă temeți – avem puși de o parte pentru dvs. și șorturi pentru cupluri, care încă își așteaptă primul membru al familiei. De mare succes sunt boxerii asortați Styx care sunt fabricați în Cehia și fabricați doar din bumbac, plăcuți la atingere, ce lasă pielea să respire și sunt tolerați, chiar și de persoanele cu piele sensibilă. 

Cadouri vesele pentru întreaga familie

Rămâneți în pană de idei de cadouri amuzante de Crăciun pentru întreaga familie? Avem o soluție pentru dvs.! Pariați pe misterioasele noastre cutii, un abonament original, care să asigure celui care o primește o livrare de boxeri grozavi de damă și pentru bărbați marca Styx pe o perioadă de 3, 6 sau chiar sau cel mult 12 luni. În fiecare lună, în cutia lui poștală va ajunge o pereche nouă de boxeri fabricați în Cehia, iar la fiecare sfert de an găsește acolo și o pereche de șosete. Și știți care este partea cea mai bună? Nu mai trebuie să vă faceți griji privind transportul - acesta este complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

61–90 din 304 articole
pe pagină