Black Friday
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Black Friday

Doriți să fiți mereu la curent cu ultimele noutăți din sortimentul de lenjerie de damă și lenjerie pentru bărbați? Atunci sunteți la locul potrivit. Selectăm constant pentru dvs. noi articole de lenjerie damă, în care vă veți simți confortabil, plină de încredere și feminină. Vor avea de unde alege atât romanticele incurabile, cu o slăbiciune ...

Doriți să fiți mereu la curent cu ultimele noutăți din sortimentul de lenjerie de damă și lenjerie pentru bărbați? Atunci sunteți la locul potrivit. Selectăm constant pentru dvs. noi articole de lenjerie damă, în care vă veți simți confortabil, plină de încredere și feminină. Vor avea de unde alege atât romanticele incurabile, cu o slăbiciune pentru chiloți cu dantelă și sutiene senzuale, cât și doamnele senzuale și îndrăznețe, care nu pot renunța la chiloții sexy tanga sau la cei brazilieni.

Materialul calitativ este baza.

Articolele de lenjerie damă și lenjerie intimă pentru bărbați intră în contact direct cu pielea, de aceea aveți grijă atunci când alegeți materialul. În timp ce bumbacul este excelent pentru uzul de zi cu zi, satinul creează o atmosferă romantică, iar materialele funcționale, cum ar fi lâna merino, sunt ideale pentru sport. Un lucru total diferit este reprezentat de articolele de lenjerie intimă pentru copii, care trebuie să fie confecționate din materiale naturale. Alegerile ideale sunt bumbacul, fibra de bambus sau modal, materiale care nu irită pielea și sunt adecvate și pentru persoanele care suferă de alergii.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 90 articole
pe pagină
1–30 din 90 articole