120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Doriți să fiți mereu la curent cu ultimele noutăți din sortimentul de lenjerie de damă și lenjerie pentru bărbați? Atunci sunteți la locul potrivit. Selectăm constant pentru dvs. noi articole de lenjerie damă, în care vă veți simți confortabil, plină de încredere și feminină. Vor avea de unde alege atât romanticele incurabile, cu o slăbiciune p...

Doriți să fiți mereu la curent cu ultimele noutăți din sortimentul de lenjerie de damă și lenjerie pentru bărbați? Atunci sunteți la locul potrivit. Selectăm constant pentru dvs. noi articole de lenjerie damă, în care vă veți simți confortabil, plină de încredere și feminină. Vor avea de unde alege atât romanticele incurabile, cu o slăbiciune pentru chiloți cu dantelă și sutiene senzuale, cât și doamnele senzuale și îndrăznețe, care nu pot renunța la chiloții sexy tanga sau la cei brazilieni.

Materialul calitativ este baza.

Articolele de lenjerie damă și lenjerie intimă pentru bărbați intră în contact direct cu pielea, de aceea aveți grijă atunci când alegeți materialul. În timp ce bumbacul este excelent pentru uzul de zi cu zi, satinul creează o atmosferă romantică, iar materialele funcționale, cum ar fi lâna merino, sunt ideale pentru sport. Un lucru total diferit este reprezentat de articolele de lenjerie intimă pentru copii, care trebuie să fie confecționate din materiale naturale. Alegerile ideale sunt bumbacul, fibra de bambus sau modal, materiale care nu irită pielea și sunt adecvate și pentru persoanele care suferă de alergii.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–4 din 4 articole
1–4 din 4 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.