120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Cadouri de Crăciun cu reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Îți plac surprizele? Atunci sigur vă veți îndrăgosti de Cutia noastră misterioasă! Și asta nu doar datorită surprizei de boxeri de damă, ai brandului cehesc Styx, pe care îi alegem în fiecare lună pentru dvs., dar și din cauza faptului că în cutie veți găsi și altceva. Depinde doar de dvs. dacă comandați acești boxeri de damă pe trei luni, jum...

Îți plac surprizele? Atunci sigur vă veți îndrăgosti de Cutia noastră misterioasă! Și asta nu doar datorită surprizei de boxeri de damă, ai brandului cehesc Styx, pe care îi alegem în fiecare lună pentru dvs., dar și din cauza faptului că în cutie veți găsi și altceva. Depinde doar de dvs. dacă comandați acești boxeri de damă pe trei luni, jumătate de an sau chiar pe un an întreg înainte. Și apropo - puteți face această bucurie nu numai dvs., ci și partenerului dvs. Pentru el avem pe Nedeto.ro pregătite specialele Cutii misterioase pentru bărbați, unde veți găsi comozii boxeri pentru dormit și uz zilnic.

Idei cadouri femei

Căutați cadoul perfect pentru partenerul dvs.? Fiți romantic pentru o clipă și oferiți-i iubitei dvs. articole de lenjerie damă, în care ea va fi irezistibilă și feminină. Să nu vă fie teamă să vă lăsați imaginația să zburde! Articolele de lenjerie intimă pentru femei nu trebuie să fie doar practice și funcționale, ci și sexy, erotice și seducătoare. Mai presus de toate, femeia trebuie să se simtă confortabil și încrezătoare purtându-le. La noi veți găsi ceea ce căutați, fie că alegeți un cadou pentru parteneră, cu ocazia aniversării, a zilei ei de naștere sau pur și simplu pentru că vă pasă de ea.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–4 din 4 articole
1–4 din 4 articole