120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie intimă pentru copii, care să fie comodă, elegantă și cusută din materiale calitative? Mizați pe acești boxeri copii , confecționați de brandul Styx, cusuți în Cehia și având o compoziție de bumbac 100% . Nu numai dvs., ci și micuții dvs. vor fi încântați de ei - pentru că aceste șorturi vesele pentru copii sunt extrem de confor...

Căutați lenjerie intimă pentru copii, care să fie comodă, elegantă și cusută din materiale calitative? Mizați pe acești boxeri copii , confecționați de brandul Styx, cusuți în Cehia și având o compoziție de bumbac 100% . Nu numai dvs., ci și micuții dvs. vor fi încântați de ei - pentru că aceste șorturi vesele pentru copii sunt extrem de confortabile, lasă pielea să respire și sunt adecvate, chiar și pentru pielea sensibilă a celor mici. Și ca să fie clar – boxerii Styx sunt adecvați atât pentru fete, cât și pentru băieți!

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru copii?

Pielea copiilor este foarte predispusă la iritații, așa că dați întâietate materialelor naturale atunci când alegeți lenjeria intimă a celor mici. Bumbacul organic este cel mai popular, dar boxerii pentru copii confecționați din fibre de bambus, modal sau lână merino sunt și ei foarte apreciați. Pentru a vă face alegerea mai ușoară, facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că veți găsi o gamă suficient de largă de lenjerie pentru băieți și fete, realizată ținând cont de pielea sensibilă a copiilor. Ne concentrăm pe o formă confortabilă, pe materiale naturale și pe un design original, care să fie pe placul copiilor de toate vârstele.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 90 articole
pe pagină
1–30 din 90 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.