120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați boxeri pentru copii confortabili sau boxeri pentru băieți? O alegere perfectă sunt boxeri pentru băieți ai brandului Styx, cusuți în Cehia și cu o compoziție de 100% bumbac. Datorită acestei calități, sunt foarte ușori, permit pielii să respire, plăcuți la atingere și ideali pentru pielea sensibilă sau predispusă alergiilor. În plus, len...

Căutați boxeri pentru copii confortabili sau boxeri pentru băieți? O alegere perfectă sunt boxeri pentru băieți ai brandului Styx, cusuți în Cehia și cu o compoziție de 100% bumbac. Datorită acestei calități, sunt foarte ușori, permit pielii să respire, plăcuți la atingere și ideali pentru pielea sensibilă sau predispusă alergiilor. În plus, lenjeria intimă Styx este fabricată în multe mărimi și modele, astfel încât nu este o problemă să achiziționați boxeri pentru întreaga familie.

Materialul calitativ este baza. 

Fie că alegeți lenjerie de damă, pentru copii sau lenjerie intimă pentru bărbați, alegeți întotdeauna materiale de calitate, în care pielea să respire, sunt plăcute la atingere și nu irită pielea. Pentru uzul zilnic sunt de preferat acele lenjerii fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Pe de altă parte, articolele de lenjerie de damă și lenjerie pentru bărbați destinate sportului trebuie să fie elastice, rezistente, să absoarbă bine mirosurile și transpirația - ca de exemplu lenjeriile din lână merinos sau din fibre sintetice, cum sunt poliesterul, poliamida sau elastanul.  

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–6 din 6 articole
1–6 din 6 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.