120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Indiferent dacă mergeți în fiecare zi să alergați, faceți yoga sau mergeți la sală, pentru orice tip de sport veți aprecia lenjeriile funcționale pentru femei. Spre deosebire de celelalte lenjerii, aceasta se caracterizează printr-o rezistență ridicată, o absorbție eficientă a transpirației și proprietăți de termoreglare mai bune. Înlocuiți de ...

Indiferent dacă mergeți în fiecare zi să alergați, faceți yoga sau mergeți la sală, pentru orice tip de sport veți aprecia lenjeriile funcționale pentru femei. Spre deosebire de celelalte lenjerii, aceasta se caracterizează printr-o rezistență ridicată, o absorbție eficientă a transpirației și proprietăți de termoreglare mai bune. Înlocuiți de aceea clasicele dvs. lenjerii cu chiloți funcționali și sutiene, îmbrăcați șosete sport și bucurați-vă din plin de sportul preferat. 

Cum să alegeți lenjerie sport pentru femei?

Articolele de lenjerie sport de damă trebuie mai întâi să se potrivească perfect. Alegerea ideală sunt chiloții cu croială clasică, deși nimic nu vă împiedică să îmbrăcați chiloți tanga funcționali – cel mai important este să vă simțiți confortabil atunci când faceți sport. Un accesoriu indispensabil este sutienul bustieră, care oferă sânilor dvs. suportul necesar, prevenind leziunile, întinderea mușchilor și durerea. Nu vă temeți să optați pentru materiale cu adevărat calitative, care să reziste la utilizarea activă și spălările frecvente. O alegere excelentă sunt lenjeriile intime funcționale pentru femei din lână merino sau bumbac, care sunt potrivite și pentru pielea sensibilă.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

31–60 din 297 articole
pe pagină
31–60 din 297 articole