120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiar dacă momentan chiloții pentru bărbați trec printr-o perioadă dificilă, mulți domni încă nu se satură de ei. Furnizorii înșiși încearcă să crească popularitatea chiloților, propunând tăieturi sofisticate, materiale naturale și modele noi. Excepție nu fac nici chiloții pentru bărbați sexy cu efect de push up, care oferă volum în locurile pot...

Chiar dacă momentan chiloții pentru bărbați trec printr-o perioadă dificilă, mulți domni încă nu se satură de ei. Furnizorii înșiși încearcă să crească popularitatea chiloților, propunând tăieturi sofisticate, materiale naturale și modele noi. Excepție nu fac nici chiloții pentru bărbați sexy cu efect de push up, care oferă volum în locurile potrivite sau chiloții calitativi din materiale funcționale. Veți face senzație și în chiloții de firmă Calvin KleinTommy Hilfiger sau Diesel.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru bărbați?

Articolele de lenjerie intimă sunt ca și o a doua piele, despre care, de preferat, nu ar trebui să știți nimic. Baza este un material calitativ și foarte plăcut la atingere. Vă putem recomanda cu încredere o lenjerie intimă din bumbac, care lasă pielea să respire, elimină bine umiditatea și nu irită nici pielea sensibilă. Nu mai puțin importantă este alegerea croielii potrivite. În secțiunea de lenjerie intimă pentru bărbați, cel mai adesea veți întâlni boxeri, boxeri clasici și chiloți bărbați. Însă dacă sunteți cu adevărat curajoși, puteți îmbrăca și articole mult mai puțin tradiționale - cum ar fi de exemplu chiloții tanga bărbătești, boxeri jockstraps sau boxeri clasici tricotați.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 73 articole
pe pagină
1–30 din 73 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.