120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Chiar dacă momentan chiloții pentru bărbați trec printr-o perioadă dificilă, mulți domni încă nu se satură de ei. Furnizorii înșiși încearcă să crească popularitatea chiloților, propunând tăieturi sofisticate, materiale naturale și modele noi. Excepție nu fac nici chiloții pentru bărbați sexy cu efect de push up, care oferă volum în locurile pot...

Chiar dacă momentan chiloții pentru bărbați trec printr-o perioadă dificilă, mulți domni încă nu se satură de ei. Furnizorii înșiși încearcă să crească popularitatea chiloților, propunând tăieturi sofisticate, materiale naturale și modele noi. Excepție nu fac nici chiloții pentru bărbați sexy cu efect de push up, care oferă volum în locurile potrivite sau chiloții calitativi din materiale funcționale. Veți face senzație și în chiloții de firmă Calvin KleinTommy Hilfiger sau Diesel.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru bărbați?

Articolele de lenjerie intimă sunt ca și o a doua piele, despre care, de preferat, nu ar trebui să știți nimic. Baza este un material calitativ și foarte plăcut la atingere. Vă putem recomanda cu încredere o lenjerie intimă din bumbac, care lasă pielea să respire, elimină bine umiditatea și nu irită nici pielea sensibilă. Nu mai puțin importantă este alegerea croielii potrivite. În secțiunea de lenjerie intimă pentru bărbați, cel mai adesea veți întâlni boxeri, boxeri clasici și chiloți bărbați. Însă dacă sunteți cu adevărat curajoși, puteți îmbrăca și articole mult mai puțin tradiționale - cum ar fi de exemplu chiloții tanga bărbătești, boxeri jockstraps sau boxeri clasici tricotați.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–24 din 24 articole
1–24 din 24 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.