120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Vrei să le cumperi copiilor tăi lenjerie intimă de calitate care să nu-ți distrugă portofelul? Căutați seturi convenabile de îmbrăcăminte și lenjerie pentru copii. Puteți achiziționa lenjerie intimă atât pentru fete, cât și pentru băieți la prețuri avantajoase. Inspirați-vă din oferta de chiloți pentru fete, chiloți pentru băieți, boxeri largi ș...

Vrei să le cumperi copiilor tăi lenjerie intimă de calitate care să nu-ți distrugă portofelul? Căutați seturi convenabile de îmbrăcăminte și lenjerie pentru copii. Puteți achiziționa lenjerie intimă atât pentru fete, cât și pentru băieți la prețuri avantajoase. Inspirați-vă din oferta de chiloți pentru fete, chiloți pentru băieți, boxeri largi și boxeri. Nu puteau să lipsească nici șosetele pentru purtatul zilnic sau șosetele pentru activități sportive.

Ce este setul de lenjerie intimă pentru copii la preț avantajos

Dacă doriți să achiziționați lenjerie intimă nouă pentru cei mici și să economisiți în același timp, căutați seturile avantajoase. În ele veți găsi mai mult de un singur articol de lenjerie intimă, sau mai multe variante de lenjerie intimă. De obicei, este vorba despre seturi avantajoase de șosete pentru copii, care conțin șosete de diferite culori și modele. Sunt de asemenea disponibile și seturi avantajoase de chiloți pentru fete, boxeri pentru băieți, etc. Avantajul este că pachetul vă va costa mai puțini bani în comparație cu achiziționarea individuală a articolelor. Asta este ceea ce se numește achiziție inteligentă.

La ce trebuie să fiți atenți atunci când alegeți lenjerie intimă pentru copii

Atunci când alegeți lenjerie intimă pentru copii, acordați atenție calității materialelor și alegerii corecte a mărimii. Lenjeria intimă este lucrul cel mai apropiat de corpul nostru, iar ea ar trebui să fie pielii plăcută la atingere. Un pariu sigur este lenjeria intimă din bumbac sau din bumbac în combinație cu elastan, ceea ce îi oferă și elasticitate. Lenjeria intimă nu trebuie să îi limiteze în mișcare pe cei mici. În același timp, ea trebuie să fie perfect absorbantă și să elimine transpirația de pe corp.

Lenjerie intimă cu un design jucăuș, pe care copiii o vor iubi

Copiii iubesc culorile vesele și imaginile jucăușe. Articole originale de lenjerie intimă veți întâlni nu doar la lichidări de stoc și în seturi avantajoase. Faceți o bucurie celor mici cu șosete cu animale sau chiloți sau chiloți bărbați cu personaje de poveste. La băieți, de succes se bucură imprimeurile cu eroii de benzi desenate, iar la fetițe cele cu Mickey Mouse și Minnie. Dacă sunteți în căutare de lenjerie intimă cehească pentru copii, căutați branduri precum Voxx, Lonka, Styx și altele.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

31–60 din 117 articole
pe pagină
31–60 din 117 articole