120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

O lenjerie intimă calitativă și confortabilă nu trebuie să vă coste întreg salariul. Aruncați o privire la oferta noastră de lenjerie intimă pentru bărbați și femei și convingeți-vă singuri! Acum puteți achiziționa articolele dvs. preferate cu o reducere de până la 50% sau în seturi avantajoase, la super prețuri. Atenție însă – lichidarea de sto...

O lenjerie intimă calitativă și confortabilă nu trebuie să vă coste întreg salariul. Aruncați o privire la oferta noastră de lenjerie intimă pentru bărbați și femei și convingeți-vă singuri! Acum puteți achiziționa articolele dvs. preferate cu o reducere de până la 50% sau în seturi avantajoase, la super prețuri. Atenție însă – lichidarea de stoc de lenjerie intimă include și ultimele mărimi și modele ale unor articole care apoi nu vor mai fi disponibile. Așa că nu ezitați și faceți-vă o bucurie chiar astăzi.

Cum să alegeți o lenjerie intimă care se potrivește perfect?

Faceți-vă o bucurie și oferiți garderobei dvs. o adiere proaspătă sub forma lenjeriei intime calitative, cu reducere de 50%. Acordați o atenție deosebită alegerii materialului, care trebuie să fie foarte plăcut la purtat, elastic și mai ales să permită pielii să respire. Pentru uzul zilnic sunt grozave lenjeriile fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Nu trebuie să vă temeți nici de amestecul de fibre sintetice – nici elastanul și nici poliesterul, în cantități mai mici nu fac rău, dimpotrivă prelungesc durata de viață și cresc elasticitatea și rezistența lenjeriei. Aruncați o privire la aceastălenjerie intimă calitativă, la reducere sau achiziționați în valoare de peste 199 RON și aveți transportul gratuit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 42 articole
pe pagină
1–30 din 42 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.