120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Riscul de rănire, temperaturile scăzute și trotuarele murdare vă descurajează să mergeți desculț? Acum nimic nu vă mai ține pe loc – pe scenă își fac apariția șosetele-pantofi pentru femei și pentru bărbați marca Skinners. Talpa lor unică este suficient de subțire pentru a asigura un contact intens cu terenul, dar suficient de rezistentă pentru...

Riscul de rănire, temperaturile scăzute și trotuarele murdare vă descurajează să mergeți desculț? Acum nimic nu vă mai ține pe loc – pe scenă își fac apariția șosetele-pantofi pentru femei și pentru bărbați marca Skinners. Talpa lor unică este suficient de subțire pentru a asigura un contact intens cu terenul, dar suficient de rezistentă pentru a vă proteja de răniri și frig. În plus, le puteți rula foarte ușor și le puteți pune într-un rucsac, poșetă sau chiar un buzunar mai mare, astfel încât să le aveți mereu la îndemână.

Cum să alegeți șosete confortabile?

Nu îndrăzniți să încercați șosete-pantofi? În acest caz, încercați încălțăminte barefoot și achiziționați pentru aceștia calitativele șosete de damă și șosete pentru bărbați. Principalul lucru este să vi se potrivească, să nu vă strângă și să nu provoace bătături dureroase pe gambe și glezne. În afară de asta, ar trebui să diminueze transpirația, să absoarbă mirosurile neplăcute și să prevină apariția ciupercii piciorului. Nu în ultimul rând, axați-vă pe alegerea materialelor – aceasta ar trebui să corespundă activității pe care doriți să o întreprindeți. În timp ce șosetele din bumbac și bambus sunt ideale pentru uzul de zi cu zi, pentru sport veți prefera șosetele funcționale din lână merinos.


Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.