120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu renunțați la sportul preferat nici măcar iarna. Îmbrăcați lenjerie intimă funcțională, de damă, care vă ține uscată și la căldură, și faceți sport fără limitări. O variantă ideală sunt pantalonii lungi de damă, alias long-john sau colanții îmblăniți, care se mulează perfect pe corp, elimină eficient umezeala și mențin o temperatură corporală...

Nu renunțați la sportul preferat nici măcar iarna. Îmbrăcați lenjerie intimă funcțională, de damă, care vă ține uscată și la căldură, și faceți sport fără limitări. O variantă ideală sunt pantalonii lungi de damă, alias long-john sau colanții îmblăniți, care se mulează perfect pe corp, elimină eficient umezeala și mențin o temperatură corporală stabilă. Unele conțin chiar argint, care împiedică dezvoltarea bacteriilor și previne astfel apariția mirosurilor și a bolilor fungice.

Confort înainte de toate!

După sport, nu uitați să vă schimbați în comozii pantaloni de casă, pe care nu veți mai vrea să îi dați jos. Au picioarele mai late, elastic obișnuit în talie și sunt foarte plăcuți la purtat. Pentru un confort și mai mare, îmbrăcați împreună cu aceștia un body de damă – un tricou lung, cu închidere între picioare, care nu se strânge și vă ține spatele și rinichii la căldură. Preferați să purtați fuste? Achiziționați pentru acestea dresuri decente, care vă or pune în valoare frumusețea picioarelor, ascund orice imperfecțiune și vă protejează de frig.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–2 din 2 articole
1–2 din 2 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.