120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Cadouri de Crăciun cu reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu renunțați la sportul preferat nici măcar iarna. Îmbrăcați lenjerie intimă funcțională, de damă, care vă ține uscată și la căldură, și faceți sport fără limitări. O variantă ideală sunt pantalonii lungi de damă, alias long-john sau colanții îmblăniți, care se mulează perfect pe corp, elimină eficient umezeala și mențin o temperatură corporală...

Nu renunțați la sportul preferat nici măcar iarna. Îmbrăcați lenjerie intimă funcțională, de damă, care vă ține uscată și la căldură, și faceți sport fără limitări. O variantă ideală sunt pantalonii lungi de damă, alias long-john sau colanții îmblăniți, care se mulează perfect pe corp, elimină eficient umezeala și mențin o temperatură corporală stabilă. Unele conțin chiar argint, care împiedică dezvoltarea bacteriilor și previne astfel apariția mirosurilor și a bolilor fungice.

Confort înainte de toate!

După sport, nu uitați să vă schimbați în comozii pantaloni de casă, pe care nu veți mai vrea să îi dați jos. Au picioarele mai late, elastic obișnuit în talie și sunt foarte plăcuți la purtat. Pentru un confort și mai mare, îmbrăcați împreună cu aceștia un body de damă – un tricou lung, cu închidere între picioare, care nu se strânge și vă ține spatele și rinichii la căldură. Preferați să purtați fuste? Achiziționați pentru acestea dresuri decente, care vă or pune în valoare frumusețea picioarelor, ascund orice imperfecțiune și vă protejează de frig.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–2 din 2 articole
1–2 din 2 articole