120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Șorturile vesele, pline de culoare, vă vor ridica cu siguranță moralul și vor deveni prietenul preferat împotriva oricărui disconfort. Mulțumită lor, diminețile de luni, întâlnirile interminabile de la serviciu și blocajele din trafic nu vor mai părea la fel de insuportabile ca atunci când îmbrăcați boxeri obișnuiți. Și pentru că nu era de ajun...

Șorturile vesele, pline de culoare, vă vor ridica cu siguranță moralul și vor deveni prietenul preferat împotriva oricărui disconfort. Mulțumită lor, diminețile de luni, întâlnirile interminabile de la serviciu și blocajele din trafic nu vor mai părea la fel de insuportabile ca atunci când îmbrăcați boxeri obișnuiți. Și pentru că nu era de ajuns, aici își vor găsi locul și iubitori ai animalelor, ai naturii și cei ai mâncării delicioase , dar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport.

Faceți cunoștință cu boxerii cehești Styx și Represent!

Boxerii lungi bărbați Styx și Represent sunt confecționați de mâinile unor croitorese cehe pricepute. Pentru confecționarea acestora este folosit 100% bumbac, datorită căruia boxerii sunt foarte ușori, lasă pielea să respire și pot fi utilizați și de persoanele cu pielea sensibilă. Pot fi astfel folosiți atât pentru uzul zilnic, cât și pentru lenevirea prin casă. Depinde doar de dvs. ce model alegeți și dacă preferați boxerii cu elastic clasic sau sport. Și apropo – pe Nedeto.ro veți găsi și șorturi pentru cupluri sau pentru întreaga familie, cu modele amuzante și colorate!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 295 articole
pe pagină
1–30 din 295 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.