120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Este ziua noastră! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Șorturile vesele, pline de culoare, vă vor ridica cu siguranță moralul și vor deveni prietenul preferat împotriva oricărui disconfort. Mulțumită lor, diminețile de luni, întâlnirile interminabile de la serviciu și blocajele din trafic nu vor mai părea la fel de insuportabile ca atunci când îmbrăcați boxeri obișnuiți. Și pentru că nu era de ajun...

Șorturile vesele, pline de culoare, vă vor ridica cu siguranță moralul și vor deveni prietenul preferat împotriva oricărui disconfort. Mulțumită lor, diminețile de luni, întâlnirile interminabile de la serviciu și blocajele din trafic nu vor mai părea la fel de insuportabile ca atunci când îmbrăcați boxeri obișnuiți. Și pentru că nu era de ajuns, aici își vor găsi locul și iubitori ai animalelor, ai naturii și cei ai mâncării delicioase , dar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport.

Faceți cunoștință cu boxerii cehești Styx și Represent!

Boxerii lungi bărbați Styx și Represent sunt confecționați de mâinile unor croitorese cehe pricepute. Pentru confecționarea acestora este folosit 100% bumbac, datorită căruia boxerii sunt foarte ușori, lasă pielea să respire și pot fi utilizați și de persoanele cu pielea sensibilă. Pot fi astfel folosiți atât pentru uzul zilnic, cât și pentru lenevirea prin casă. Depinde doar de dvs. ce model alegeți și dacă preferați boxerii cu elastic clasic sau sport. Și apropo – pe Nedeto.ro veți găsi și șorturi pentru cupluri sau pentru întreaga familie, cu modele amuzante și colorate!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

181–210 din 515 articole
pe pagină
181–210 din 515 articole