120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă în liniște și pace de sărbătorile de Crăciun. Îmbrăcați șorturile vesele cu motive de comete zburătoare, spiriduși ai lui Moș Crăciun sau peisaje înzăpezite, puneți picioarele în sus și dați grijile la o parte. De confortul dvs. se vor ocupa boxerii tricotați manual, care aduc o bucurie ca și cadou sub pomul de Crăciun. Și nu vă tem...

Bucurați-vă în liniște și pace de sărbătorile de Crăciun. Îmbrăcați șorturile vesele cu motive de comete zburătoare, spiriduși ai lui Moș Crăciun sau peisaje înzăpezite, puneți picioarele în sus și dați grijile la o parte. De confortul dvs. se vor ocupa boxerii tricotați manual, care aduc o bucurie ca și cadou sub pomul de Crăciun. Și nu vă temeți - aici își vor găsi locul și iubitori ai animalelor, ai naturii și cei ai mâncării delicioase , dar și bărbații a căror inimă tânjește după hobby și sport.

Faceți cunoștință cu boxerii cehești Styx și Represent!

Boxerii lungi pentru bărbați Styx și Represent sunt confecționați de mâinile unor croitorese cehe pricepute, care îi fabrică din 100% bumbac. Din acest motiv, acești boxeri sunt foarte ușori și lasă pielea să respire, absorb bine transpirația și nu provoacă reacții alergice. De aceea, îi puteți purta atât la lucru, cât și acasă, pe timp de noapte. Depinde doar de dvs. ce model alegeți și dacă preferați boxerii cu elastic clasic sau sport. Și apropo – pe Nedeto.ro veți găsi și șorturi pentru cupluri sau pentru întreaga familie, cu modele amuzante și colorate!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 33 articole
pe pagină
1–30 din 33 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.