120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu contează dacă vă luați skateboard-ul în pat, dacă convertiți totul în cod binar sau dacă vă simțiți cel mai bine într-un barber shop. În boxerii noștri veseli puteți fi voi înșivă, indiferent după ce tânjește inima dvs. Sunt confecționați din bumbac natural, au o croială lejeră și un elastic care nu vă strânge. Și nu vă temeți - la noi își v...

Nu contează dacă vă luați skateboard-ul în pat, dacă convertiți totul în cod binar sau dacă vă simțiți cel mai bine într-un barber shop. În boxerii noștri veseli puteți fi voi înșivă, indiferent după ce tânjește inima dvs. Sunt confecționați din bumbac natural, au o croială lejeră și un elastic care nu vă strânge. Și nu vă temeți - la noi își vor găsi locul și iubitorii de animale, natură, ai mâncării delicioase sau chiar a sărbătorii de Crăciun.

Îmbrăcați boxeri cehești marca Styx și Represent

Căutați boxeri comozi din 100% bumbac, care să nu vă strângă pielea, să nu taie sau ciupească? Atunci boxerii pentru bărbați de la Styx și Represent sunt alegerea ideală! Sunt foarte ușori, confortabili și lasă pielea să respire, așa că îi puteți purta la birou, acasă, dar și pe timp de noapte. Depinde doar de dvs. ce model veți alege și dacă preferați boxerii cu elastic clasic sau sport. Și apropo – pe Nedeto.ro veți găsi și șorturi pentru cupluri sau pentru întreaga familie, cu modele amuzante și colorate!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 37 articole
pe pagină
1–30 din 37 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.